Werk met Spoor - logo

WerkmetSpoor.nl brengt Railvakmensen bij elkaar. Bedrijven die op zoek zijn naar vaklieden, en bedrijven die vaklieden aanbieden. geen uitzendbureau! maar een unieke matching-database voor mensen werkzaam in de Rail: zelfstandigen / ZZP-ers, freelancers / uitvoerend en voorbereidend personeel / veiligheidsmensen / mensen voor de rijdende dienst / seinwezen / etc.

Nieuwsgierig geworden ? Klik hier

Op zoek naar werk binnen het spoor

Op zoek naar werk aan het spoor?

Maak uw profiel of dat van uw medewerkers, geef beschikbaarheid aan en laat de boekingen maar komen.

Gebrek aan rail-personeel

Gebrek aan personeel?

Dat is nu een stuk eenvoudiger op te lossen. Bekijk profielen met agenda's en: reserveer meteen!

Meer informatie over 'Werk met Spoor'

Werkmet Spoor

werkt met een abonnement op maat. Zo betaalt u nooit te veel maar naar het aantal mensen.


WerkmetSpoor

Werk met Spoor - informatieWerkmet Spoor  staat voor online matching, bedoeld voor railgerelateerde bedrijven met specifieke vakkennis in huis. Gespecialiseerde kennis geleverd door no nonsense vakmensen, maar allen met affiniteit binnen de rail.

Een kleine opsomming van deze kennis die zeker binnen Werkmet Spoor aanwezig behoort te zijn:

• Uitvoerend en voorbereidend personeel t.b.v. baan, bovenleiding, seinwezen en telecom;
• Personeel t.b.v. de veiligheid (NVW) (VWS)
• Personeel t.b.v. de rijdende dienst

Kortom personeel dat raakvlakken heeft met de Rail

Meer dan eens komt het binnen rail gerelateerde werken voor dat er momenten zijn dat de uitvoerende aannemer een tekort heeft aan vakmensen. Vooral binnen de rail branche is dit een actueel item, dikwijls veroorzaakt door de enorme hoeveelheid werk dat gerealiseerd moet worden binnen een relatief kort tijdsbestek.
Anderzijds zijn er helaas ook periodes van minder werkdruk.

Werkmet Spoor is mede ontstaan door bovengenoemde redenen, en daarnaast vanwege de vraag vanuit de proces-aannemerij om deze personeelspieken en dalen flexibel op te kunnen vangen.
Kortom: is er bij u geen of weinig werk, dan hoogstwaarschijnlijk wel bij uw concullega.

Via het netwerk van Werkmet Spoor kunt u vakmensen aanbieden of inhuren, kortom voor alle betrokkenen een win win situatie.

Werkmet Spoor houdt zich niet bezig met tarieven, contracten of facturering tussen de deelnemers onderling. Met behulp van de database bieden wij u de gelegenheid om vraag en aanbod van vakmensen zo goed en efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen.

Niet zelden verneemt men (en dat dikwijls na een druk project) dat er bekwame vakmensen werkloos thuiszaten, welke juist op dát werk en dát moment een positieve bijdrage hadden kunnen leveren aan de betreffende opdracht. Het is immers haast onmogelijk om in een weliswaar relatief kleine markt als de rail alle vaklieden persoonlijk te kennen. Vandaar dat wij dit gedeelte van u overnemen, zodat een snelle en efficiënte planning een feit wordt.

Wij brengen personeelsvraag en aanbod bij elkaar via een unieke matching-database. Naast de functie, het soort werk en de kwalificaties, stemmen we ook de agenda's op elkaar af.

Snel en efficiënt mensen of juist werk vinden via een eenvoudige registratie specifiek ontwikkeld voor de railinfra! Zie ook Werkwijze >>


Werk zoeken in de railsectorIk zoek werk

U bent op zoek naar werk binnen de rail. Soms gaat dat vanzelf, maar er zijn momenten dan gaat dat moeizamer. Werkmet Spoor helpt u hiermee.

Kies een voor u passend abonnement, registreer uzelf of uw medewerkers, plaats uw CV of dat van uw medewerkers, vul de relevante informatie in, en geef op de kalender aan wanneer u of uw medewerkers kunnen werken.

Voor de kosten hoef je het niet te laten zie onze hier abonnementen en hoe we je kunnen helpen!


Zoeken naar personeel in de railsectorIk zoek personeel

Je bent op zoek naar personeel binnen de rail voor een kortstondig werk of een langdurig project. Werkmet Spoor maakt het u makkelijk:

Werknemers van railgerelateerde bedrijven / freelancers of ZZP-ers  allen zijn in de database ingeschreven met alle voor u relevante informatie als specialisaties, werkervaring, diploma's en certificaten, het bijbehorende tarief, eventueel de reiskosten, etc.. Zelfs de beschikbaarheid is op een kalender ingevuld.

Er kan op verschillende manieren gezocht worden om bij de juiste persoon te komen. Bij een 'match' is het een kwestie van contract aanbieden en vastleggen! Registreer snel (GRATIS) en vind de juiste man of vrouw.
Wilt u ook personeel aanbieden, kijk dan eens bij de abonnementen!


Werkwijze

Ik zoek
personeel >
pijlprofielpijlzoek2pijlcontract
inschrijvenpijl-oranjee-mailpijl-oranjeloginpijl-oranje pijlenGegevens
aanvullen
Personeel
zoeken
Contact
aanbieden
Inschrijven /
registreren
E-mail lezen
& bevestigen
InloggenIk zoek
werk >
pijl-groenprofielpijl-groenkalenderpijl-groenakkoord2
Profiel
aanmaken
Kalender
invullen
Contact
bevestigen

Werkschema van Werk met Spoor

Het unieke matchingsysteem van Werkmet Spoor brengt vraag en aanbod van Railspecialisten bij elkaar. Op die manier kunnen personeelspieken of dalen flexibel worden opgevangen. Het syseem is specifiek ontwikkeld voor de Railspecialist.

Werkmet Spoor houdt zich niet bezig met tarieven, contracten of facturering tussen de deelnemers onderling. Wat wij doen is u door middel van de database een gelegenheid aanbieden om vraag en aanbod van vakmensen op elkaar af te stemmen.

In het systeem kan men als bedrijf na het registreren en inloggen onbeperkt vakmensen zoeken en contractueel vastleggen "dit geheel kosteloos". Indien men als bedrijf, uzelf (ZZP) of uw medewerkers wilt aanbieden kunt u hiervoor een abonnement afsluiten. U stelt van uw medewerkers een profiel op en geeft zijn of haar beschikbaarheid in de persoonlijke agenda weer. Laat de diensten maar komen.

Ter kennismaking biedt Werkmet Spoor u aan om de eerste maand gratis deel te nemen in ons systeem. Na deze maand kunt u geheel vrijblijvend beslissen of dit netwerk voor u een positief effect heeft gehad op uw personeelsinzet.
Na deze proefperiode geeft u als bedrijf aan om met Werkmet Spoor door te gaan, of dat u stopt. Bij voortzetting wordt vanaf die datum abonnementskosten in rekening gebracht. Deze abonnementskosten zijn maximaal € 15,- per/maand per ingeschreven medewerker.

WerkmetSpoor - fotoMeer dan eens komt het binnen railgerelateerde werken voor dat er momenten zijn dat de uitvoerende aannemer een tekort heeft aan vakmensen. Vooral binnen de railbranche is dit een actueel item, dikwijls veroorzaakt door de enorme hoeveelheid werk dat gerealiseerd moet worden in een relatief kort tijdsbestek.
Anderzijds zijn er helaas ook periodes van minder werkdruk.

Via het netwerk van Werkmet Spoor kunt u vakmensen aanbieden of inhuren, kortom voor alle betrokkenen een win win situatie.

Niet zelden verneemt men, (en dat dikwijls na een druk project) dat er bekwame vaklieden werkloos thuiszaten, welke juist op dát werk en op dát moment een positieve bijdrage hadden kunnen leveren. Het is immers haast onmogelijk om in een weliswaar relatief kleine markt als de Railinfra alle vaklieden persoonlijk te kennen. Vandaar dat wij als Werkmet Spoor dit gedeelte van u overnemen. Wij brengen personeelsvraag en aanbod bij elkaar via een unieke matching-database. Naast de functie, het soort werk en de kwalificaties, stemmen we ook de agenda's op elkaar af.

P.S. wist u dat met vergelijkbare sites in Europa 20% tot 40% van de omzet onder deelnemende freelancers behaald wordt door middel van gelijksoortige sites.

Snel en efficiënt mensen of juist werk vinden via een eenvoudige registratie specifiek ontwikkeld voor de railinfra! Ga naar de abonnementen >>


Onze abonnementen

Omschrijving
Zoek op personeelsnaam.
Zoek op disciplines.
Zoek op specialiteiten.
Zoek op firmanaam
Bied een contract aan.
Geef werklocatie aan.
Kijk op de beschikbaarheidskalender.
Zoek op datum naar personeel.
Geef aanvangstijd aan.
Toon CV van de werknemer.
Bied jezelf of je medewerkers aan.(10 stuks bij gratis abonnement)
Maak je beschikbaarheids kalender.
Onbeperkt medewerkers aanbieden.
Plaats je CV('s).
Toon tarief per uur.
Toon de reiskosten van de werknemer of uzelf.
Upload documenten en certificaten.
 
Personeel zoeken
Gratis en onbeperkt toegang tot alle zoekfuncties voor alle bedrijven met of zonder personeel.
 
 
 
 
 
 
 
Personeel zoeken & aanbieden
Maandabonnement
€ 15,- per maand per medewerker (€ 180,- per jaar).
 
Personeel zoeken & aanbieden
Jaarabonnement
€ 150,- per jaar per medewerker.
Voordeel 30 euro.
 

Specialisten zoeken

Specialisten of disciplines zoeken en vinden?
Klik op een van de onderstaande links om naar de juiste discipline of specialist te gaan.
Zorg wel dat je bent geabonneerd  en  ingelogd.

 Disciplines

Techniek Baan

Techniek Bovenleiding

Techniek Seinwezen

Rijdende Dienst

Veiligheid NVW

 Specialisten

 1. Comby LLV/BBD
 2. BBD
 3. Bevoegd persoon
 4. Conducteur
 5. Hoofduitvoerder
 6. LWB/LLV
 7. Machinist
 8. Monteur
 9. Planner
 10. Projectleider
 11. Rangeerder
 12. Spoorbouwer
 13. Uitvoerder
 14. VMH/GW
 15. Wagenmeester
 16. WB - comby
 17. WB -U
 18. WB - V
 19. WB - O

WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.


Contact met Werk met Spoor

 Het e-mailadres van Werk met Spoor ismailto:info@werkmet.nl.
KVK nummer is 63782383.

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op m.b.v. onderstaand formulier.

Ik zoek werk  Ik zoek personeel

Het kantoor van WerkmetSpoor is gevestigd op Nieuwstraat 17, 4461 CD  Goes.